Дидо Пешев с интервю за сайта на METALLICA по повод втори негов дизайн за групата

1 юни 2022, 12:50 ч. 1121 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С удоволствие Ви информираме за втори проект на Дидо Пешев свързан със световно известната група Metallica.

По този повод излезе и ексклузивно интервю с Дидо на официалния сайт на Metallica, взето специално от Stefan Chirazi - креативен директор и редактор, основна част в проследяването на групата от самото начало и до днес, човека зад So What! Magazine.

В разговора си със Stefan Chirazi, Дидо споделя за неговите ранни години, детството му, първата му "среща" с Metallica, връзката с природата и работа му, изкуството и музиката като основен двигател в неговото творчество.

Ситопечатния плакат, обявен заедно с публикуването на интервюто днес, е посветен на песента "Spit Out The Bone" от последния албум на групата, Hardwired to Self-Destruct. Tой е създаден ексклузивно за онлайн магазина на Metallica и ще бъде наличен на 2-ри юни, четвъртък. На по-късен етап ще излезе и специален тираж, номериран и подписан, през сайта на илюстратора.

В прикачения файл ще откриете снимков материал, а за повече информация може да се свържете с артиста през официалните му канали в социалните мрежи и на имейл dido.ppeshev@gmail.com

Линк към интервюто:

https://www.metallica.com/so-what-article/2022-05-31-dido-peshev.html

Поздрави,

Екипа на Bare Hands Society

 

Дидо Пешев
Снимка: Александър Станишев



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хаха 12.06.2022 09:38:27 отговори + 0 1
Покрай статията за Доро ми се видя вместо Дидо Пешев Доро Пеш ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 1.06.2022 16:38:42 отговори + 8 0
Браво! Готино е, че нещата които прави намират толкова широко признание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".