Вижте новото лирик-видео на ELECTRIC DRAGON "High Stakes"

1 юни 2022, 10:59 ч. 447 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

High Stakes е 9-тото поредно видео от албума Dark Dragon Rises на софийската банда Electric Dragon. Клипът представлява визуализация на лириките, които засягат една наболяла тема в нашата страна, а именно хазарта.

Тук Спаркс (вокали) иска да се възползва от медийното пространство и да призове читателите към бойкот на хазартната индустрия и игнор на всеки продукт, спонсориран от нея. Хазартът проваля животи и разваля семейства, по същия начин, както тежките наркотици. Но за разлика от комара, по телевизията и билбордовете не виждаме реклами на амфет и херца. Tова нещо трябва да спре.

Музикално, песента е микс от типичния за бандата 8-битов чиптюн, примесен с метъл и поднесен в разчупени неравноделни тактове.

 

 

electric dragon

още за:

Electric Dragon


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".