DIE APOKALYPTISCHEN REITER представят видеото "Tiki"

17 апр 2021, 10:57 ч. 433 / 3 0
пред./следв.

   Германските метъли DIE APOKALYPTISCHEN REITER отбелязаха 25-годишнината си със специално събитие. През есента на 2020-а, в рамките на два дни, групата прави представление под надслов "The Divine Horsemen". То е записано, като музикантите не са репетирали или извършвали друга подготовка.

   "Уловени" са общо над 500 минути уникални импровизации, включващи няколко приятели на DAR, саунд-инженерите и членовете на бандата.

   На 2 юли на CD и винил ще излезе "The Divine Horsemen" - около 80 минути избрани моменти от събитието. По-долу може да гледате видео към един от "ритуалите" - "Tiki".

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".