DIMMU BORGIR анонсират нов басист

28 май 2018, 16:58 ч. 1206 / 8 2
пред./следв.

   След почти осемгодишно затишие, норвежките симфо/блек метъл величия DIMMU BORGIR се завърнаха в началото на този месец, издавайки новия си, десети поред студиен албум "Eonian".

   Днес музикантите обявиха официално, че шведският басист Victor Brandt (ENTOMBED A.D., FIRESPAWN) става част от групата. Феновете им ще имат възможност да ги видят на живо това лято, когато норвежците ще изнесат първите си концерти от 2012 г. насам.

   Напомняме ви, че по повод издаването на "Eonian", WeRock.bg осъществи интервю с лидера и основен композитор на DIMMU BORGIR Sven Atle Kopperud, познат като Silenoz.


  



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 28.05.2018 23:00:52 отговори + 6 1
Все се надявам някой ден да обявят "нов" стар басист, но не... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 28.05.2018 17:35:18 отговори + 2 7
Сякаш не го знаехме от 3 месеца това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".