DIMMU BORGIR издават EP с една нова песен през февруари

18 дек 2017, 21:23 ч. 534 / 4 2
пред./следв.

   Норвежките симфо метъл величия DIMMU BORGIR ще издадат ново EP на 7-инчов винил на 23 февруари 2018 г. То ще включва новата песен на групата "Interdimensional Summit", както и концертна версия на "Puritania", записана в Осло.

   Заглавието ще се предлага на черен и златен, както и червен полу-прозрачен винил. Парчето "Interdimensional Summit" е част от дългоочаквания нов студиен албум на групата, който се планира да излезе през април.

 

още за:

Dimmu Borgir


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крава и пиле 19.12.2017 15:03:19 отговори + 2 0
Значи Демоничният Бургер не успяха през 2017 г. да изкарат нова музика... Айде ще видим догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 19.12.2017 10:06:11 отговори + 7 0
Това докато не го чуя, няма да го повярвам ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".