DIMMU BORGIR с концерт в Солун тази есен

11 мар 2019, 16:53 ч. 1746 / 6 6
пред./следв.

   Норвежките симфо/блек метъл величия DIMMU BORGIR обявиха, че тази есен ще изнесат концерт в съседна Гърция. Събитието ще се проведе на 24 септември в солунския клуб "Principal". Предстои да разберем дали това ще бъде най-близката дестинация до България или ще имаме удоволствието да гледаме групата на родна земя.

   Преди почти година, на 4 май 2018-а, DIMMU BORGIR прекратиха осемгодишното си студийно затишие с издаването на дългоочаквания си десети дългосвирещ албум "Eonian". По повод издаването на творбата, WeRock.bg осъществи интервю с лидера и основен композитор в състава на бандата Sven Atle Kopperud, познат като Silenoz.

още за:

Dimmu Borgir


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


На кака ти Анжела каката 13.03.2019 06:16:22 отговори + 2 0
Има си дестинация на около 250км северно от БГ, на 4 август съм там, имам си и билетче. Който иска, да чака за БГ концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 13.03.2019 23:33:17 + 2 2
То хубаво ама ако не е човек с кола пътуването до там с румънските автобуси е меко казано досадно- веднъж пътувах в тази посока. Нататък- като е фестивал и се окажа съответно на над 100 метра от групата ... мерси ама съмнително удоволствие. Ако не се разберат за София по-добре да ида до Солун- далеч по-приятно пътуване и на това отгоре в клуб т.е. близо до групата. Кой каквото ще да каже, в клуб си е много по-добре отколкото по разни фестивали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Doom 11.03.2019 18:26:04 отговори + 14 0
Аз ги виждам в Пловдив в амфитеатъра с оркестър, филхармония и всичките му салтанати Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 12.03.2019 13:47:35 + 4 0
Точно някога тогава са есенните концерти в Пловдив всяка година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 13.03.2019 23:35:53 + 1 0
Е а дано- Dimmu e идеална група точно за концерт с оркестър и хор, ама вероятно оня олигофрен пловдивският митрополит ще ореве света ако ги поканят и съответно няма да ги поканят баш преди избори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 11.03.2019 17:18:56 отговори + 11 2
Обикновено излезе ли таакава новина в werock и малко след това обявяват концерта. Тъй че сигурно скоро ще го обявят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".