Dino Cazares ще свири със SOULFLY на американското им турне

6 авг 2021, 08:12 ч. 572 / 6 1
пред./следв.

   Китаристът на FEAR FACTORY Dino Cazares ще свири на китара за SOULFLY на предстоящото американско турне от 33 дати на групата, което започва на 20 август.

   Последната дата от обиколката ще представлява "семеен" концерт с участието още на INCITE, GO AHEAD AND DIE и HEALING MAGIC. На отделни други места съпорт ще бъдат NIVIANE и SUICIDE PUPPETS.

   По повод гостуването на Cazares фронтменът на SOULFLY Max Cavalera коментира, че е изключително развълнуван. И обещава звукът на бандата да е още по-тежък. Самият Dino казва, че още когато е срещнал Max за първи път през 1991 г. е знаел, че те ще бъдат приятели дълги години.

 

още за:

SoulflyDino Cazares


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владимир Борисов 6.08.2021 20:26:00 отговори + 1 0
Много ми е интересно да чуя как ще звучат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".