GUNS N' ROSES пуснаха официална студийна версия на новата песен "Absurd"

6 авг 2021, 07:57 ч. 809 / 9 4
пред./следв.

   Както ви съобщихме, на 3 август GUNS N' ROSES изнесоха концерт в "Boston's Fenway Park". На шоуто групата изпълни преработена версия на своята неиздавана песен "Silkworms", което е с името "Absurd".

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн официална студийна версия на композицията. Парчето се разпространява дигитално като сингъл във всички музикални платформи.

   Оригиналът на песента е написан по време на сесиите за "Chinese Democracy" през 2001 г. На този етап няма информация за нов албум на GUNS.

 

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MaxDamage 6.08.2021 18:15:46 отговори + 1 0
Wow! Все едно друг вокал пее. Знам, че гласът Аксел се е променил, ама чак пък толкова различен да е станал! Дано на е нещо fake! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джингиби 6.08.2021 15:44:06 отговори + 1 1
Както би казал Rick Beato - "great production"... ама само толкова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.08.2021 17:26:34 + 2 1
На мен и продукцията не ми харесва... Това е тотален крап, честно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 6.08.2021 13:21:01 отговори + 11 4
От щаба на групата трябва да измислят някакви награди за тези, които издържат да изслушат това нещо до края. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".