DISMEMBER подписват отново с "Nuclear Blast Records"

8 юли 2022, 17:00 ч. 375 / 5 1
пред./следв.

   Шведските детметъли DISMEMBER, които прекратиха съществуването си през 2011 г., и се събраха отново за няколко единични концерта през 2019 г., подписаха с "Nuclear Blast Records" - лейбълът, който издава първото им демо, дебютния албум на групата, както и последвалите го четири творби.

   На този етап бандата не съобащава да работи по нов материал, но подготвя преиздания на заглавия от каталога си с новия си/стар издател. Култовият албум на DISMEMBER "Like An Everflowing Stream" е пуснат в ремастерирана версия дигитално чрез услугите за музика онлайн. Предстои да бъдат обявени и още новини за ремастерирани преиздания на групата. 

 

dismember

още за:

Dismember


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 8.07.2022 19:32:37 отговори + 1 0
Юхууууу...супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".