DISMEMBER се събират в оригинален състав за концерт в Швеция

14 яну 2019, 14:01 ч. 662 / 5 3
пред./следв.

   Шведските детметъли DISMEMBER, които прекратиха съществуването си през 2011 г., ще се съберат отново и то в оригинален състав за ексклузивен концерт в родината си.

   Шоуто ще бъде в рамките на тазгодишното издание на "Scandinavia Deathfest 2019" в Стокхолм на 11-12 октомври, като DISMEMBER ще се изявят в оригинален състав - Fred Estby, David Blomqvist, Robert Senneback, Matti Karki и Richard Cabeza. На този етап не е ясно дали групата планира и други изявили или записи след реюниъна, но в анонса, който виждате по-долу, има намек и за бъдеще време.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 15.01.2019 11:25:21 отговори + 1 0
Бравос! Голям фен им бях. Слушах ги с удоволствие през 90-те! Ей сега си пускам целия "Like an Ever Flowing Stream" в тубата и продължавам да си работя с кеф... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elling 14.01.2019 20:41:13 отговори + 5 0
Изключително блага вест!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 14.01.2019 14:46:41 отговори + 15 1
О, йеее, прекрасна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".