"Distributor Of Pain" издадоха CD на португалците FORGOTTEN WINTER

31 дек 2008, 00:11 ч. 116 / 2 7
пред./следв.
"Distributor Of Pain" издадоха мини албума на португалската дарк ембиънт/блек метъл група FORGOTTEN WINTER, озаглавен "Infinitas Estruturas Do Desconhecimento". Датата на излизане е 25 декември. MCD-то съдържа три песни с продължителност 25 минути. Изданието е лимитирано само до 200 броя. То може да се поръча от www.shop.distributorofpain.net или да се купи от музикалните магазини на "О.Ч.З." и "Black Widow".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Серхио Гонсалес 3.01.2009 14:49:13 отговори + 0 0
За концертите - евала!Аз,като притежател на ваши неща се чувствам измамен.А от разговори с групите ви разбрах,че не съм ги подпомогнал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DOP 1.01.2009 23:12:54 отговори + 0 0
този вид издания не е измислен от нас: такива издания са правени и от други български издатели, включая wizard, ОЧЗ, conter attack, shadowland и куп самиздати.

"Тиражирането на CD-R е експлоатация на БГ сцената,защото знаем какво осава за групата и каква е себестойността на изданието" - бъди уверен, че авторските и другите права на артиста са спазени, най-малкото всеки си получава под една или друга форма заплащане за предоставената музика. освен това, всеки музикант може да се разходи до министерство на културата и да си уреди правата както намери за добре. не е проблем всяка група сама да се издава и да се разпространява, много го правят. ние не преследваме никого да го издаваме, всичките групи са ни потърсили и не виждам недоволни от предложените условия. фокт е, че малко помалко бандите, издавани от ДОП израстват, когато има възможност уреждаме и концерти в чужбина, при това на добри условия...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Серхио Гонсалес 1.01.2009 11:28:56 отговори + 0 0
1.Продажбата на CD-R е мощно подхлъзване на феновете.
2.Тиражирането на CD-R е експлоатация на БГ сцената,защото знаем какво осава за групата и каква е себестойността на "изданието".А дори не са запазени правата на аворите!
3."Рьзпълзяването по каталози" е далече от понятието "продажби",защото по нормалния свят никой не купува CD-R.Трудна е дори продажбата на CD без бонуси!
POD правят и хубави неща в родната действителност,несъмнено.Но издаването не е едно от тях!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 1.01.2009 10:36:58 отговори + 0 0
а колко хора ще си ги купят? бутилката с водка за родния метъл е по-напред в списъка.аз си взимам бг групи...поне така знам че съм оценил трудът им Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.12.2008 18:18:40 отговори + 0 0
DOP са стабилни, най-ве4е заради подкрепата на БГ групите.Но е добре все пак да започнат да издават нещата си на матрични СД-та. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DOP 31.12.2008 14:50:46 отговори + 0 0
за такъв маломерен пазар като българският и 200 са много. слава на шейтана, половинта тираж вече се е разпълзял по азни каталози в нормалния свят. пък нека спиди гонзалес си коментира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Серхио Гонсалес 31.12.2008 01:24:57 отговори + 0 0
Да,бе "издали"! Ако CD-Rката е 200 бр. ще я продават 86 години, ама не е 200, вервайте ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".