Китаристът на GUNS N' ROSES отрича да е споменавал двегодишно турне

31 дек 2008, 09:33 ч. 224 / 2 1
пред./следв.
Китаристът на GUNS N' ROSES Richard Fortus отрече изобщо да е споменевал, че групата ще започне световно турне през март, което ще продължи две години. Такава информация се появи след негово интервю за TheTelegraph.com. "Не съм казвал, че GN'R ще свирят в Сент Луис, не съм казвал, че ще правим безплатни концерти, нито че ще започнем двугодишно турне през март! Слушали са ме избирателно. Никога не съм казвал тези неща", настоява сега музикантът.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кирилицата е задължи 31.12.2008 13:02:09 отговори + 0 0
Бе, кво ги интервюират тия фигуранти изобщо? Някой си Дик Факин Фортъс. Кой си ти бе, смешко? И без тва утре-другиден си аут от групата. И никой (никой!) няма да разбере, че си аут. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".