DISTURBED с рекорд в американските класации

12 сеп 2019, 15:09 ч. 999 / 2 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Два пъти номинираната за награда Grammy® рок група Disturbed продължиха своята поредица от рекорди в рок радиостанциите, печелейки своята седма поредна седмица на #1 в класацията на Mediabase Active Rock Chart и в класацията на Billboard - Mainstream Rock Songs Chart със своя нов сингъл “No More,” едно постижение, което не е достигнато от никой друг артист в историята. Disturbed досега имат десет #1 сингли в класацията, включително “A Reason To Fight”,– парчето, което първоначално счупи рекорда по-рано през годината. “No More” е третият сингъл от последния албум на групата Evolution (от Reprise Records), който дебютира на #1 в класацията Top Rock Albums chart.

Disturbed ще тръгнат към втората част от турнето Evolution Tour на 19 септември, със спирки в Tampa, Milwaukee, Cleveland, St. Louis, и други. Вижте пълния списък с дати тук.

Зa DISTURBED:
Просто казано DISTURBED са дени от най-успешните рок групи в модерната история. Мултиплатиненият квартет постигна рядкото постижение да направят пет последователни дебюта на номер 1 в класацията за албуми Billboard Top 200. Това ги поставя рамо до рамо с Metallica, единствената друга хард рок група да постигне това в историята на класацията. Албумът Immortalized (2015) получи платинен сертификат и включва в него три пъти платинения супер хит “The Sound of Silence,” който получи и номинация за награда Grammy® през 2017 г. в категорията “Best Rock Performance.” От формирането на групата през 1996 г., групата е продала 16 милиона албума по света и прави единадесет No. 1 сингли в Active Rock Radio. Техният четири пъти платине дебютен албум от 2000 г. The Sickness, формално анонсира тяхното пристигане като хард рок лидери, със статут, който бе потвърден и последвалата номинация за награда Grammy® , както и от златно, платинено и два пъти платитено сертифицираните записи и от безбройните разпродадени концерти по света. Disturbed продължават смело да проправят пътя напред със скорошното излизане на дръзко озаглавеният седми албум, Evolution.

 

 

disturbed

още за:

Disturbed


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


.......... 12.09.2019 16:20:17 отговори + 7 2
Огромни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 12.09.2019 18:23:22 + 5 5
Има и по-огромни, но и на тези килограмите им си ги бива. Особено на чичкото от снимката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 12.09.2019 18:27:22 + 4 0
Представям си, какъв бг шопар си ти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 12.09.2019 18:36:24 + 8 0
Т'ва пък от кога на метълите им пука кой е дебел и кой не? Нали ви виждам, драги фенове, по концертите на какво мязате Групата е ОГРОМНА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".