DIVINE HERESY анонсираха новия си вокалист

15 авг 2008, 01:20 ч. 104 / 1 4
пред./следв.
DIVINE HERESY обявиха официално присъединяването на 28-годишният вокалист Travis Neal (PUSHED, THE BEREAVED) към състава на водената от Dino Cazares (екс-FEAR FACTORY) група. Новият певец идва на мястото на изгонения през април тази година Tommy Cummings.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Д-р Тарибо 16.08.2008 23:55:03 отговори + 0 0
Първо: по-големи смешковци са слабаците фенове със клощавите ръчички тип "гуми на бегач". Така че вместо да злосторят с миризливата си на ганджа уста и да се комплексират с всяка изминала секунда поглеждайки към Къминкс да хванат да пблъскат малко да видят за какво по дяволите става въпрос и тогава да се обаждат с проклетия си наркомански глас.Второ Томи не пее баш добре...даже напротив.Аз знам какво узначава интернет и се ровя за разлика от някои хора,които си слушат студийните записи и си мислят,че на лайв няма проблеми.Е да ама не....Гласът на Томи изнемощяваше постоянно опитвайки се да редува чисто пеене с дране и това само объркваше музикантите и концерта не звучеше така както трябва. Трето: Защо не избраха за заместник Тони Кампус.Той има много брутификален глас доста подходящ за този стил.Все пак да не забравяме изявата му в ASESINO. Четвърто: Тази новина не е допълнена....водената от Дино Казарес група.Нима ще пропуснета Тим Янк (барабани).Който в едно интервю казва,че DIVAINE HERESY е съвместен проект и че повече от 10 години е работел с Дино и плот на съвместната работа е именно тази група,този проект.Нима ще забравите да споменете,че Тим Янк е барабанирал в (HATE ETERNAL, ALL THAT REMAINS,VITAL REMAINS) как ще пропуснете това да го кажете леле-е-е......а освен това Дино се е подвизава и в BRUJERIA,ASESINO. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyouownbones 15.08.2008 23:10:31 отговори + 0 0
Добре пееше, но прекрачи някои граници... Все пак да удряш жена, която не ти е винивна за нищо, е ебати тъпото. Дано с новия всичко е наред Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 15.08.2008 19:36:47 отговори + 0 0
Томи беше смешко, но пееше добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyouownbones 15.08.2008 13:49:56 отговори + 0 0
Интересно...Дано новият вокалист е не само добър певец, но не толкоз гаден като Томи... Вижте блога на Divine Heresy , който не знае за какво говоря, ще разбере. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".