DIVINE HERESY уволняват вокалиста си, търсят заместник

30 апр 2008, 07:52 ч. 147 / 5 5
пред./следв.
Преди около осем часа, по повод напускането на певеца на NARNIA, написахме "вълната от раздели с фронтмени продължава" и съвсем не след дълго дойде новината, че DIVINE HERESY са уволнили вокалиста Tommy Cummings. Това съобщава HeadbangersBlog.com, а причина е, че той е изпаднал в яростен пристъп, след като останалите музиканти не са му позволили да приключи концерта по-рано от предвиденото. Лидерът на бандата Dino Cazares споделя: "Той ни изтъкна 10 различни причини, поради които трябва да спрем - "Микрофонът ми не работи, имам диария, мониторите са прецакани" - всичко, което успя да се сети. Но ние решихме, че няма да е честно спрямо феновете и искахме да им дадем пълно шоу".

   В момента DIVINE HERESY правят прослушвания на четирима кандидати за певци, като нов фронтмен със сигурност ще бъде намерен до 9 май, когато започва съвместното турне на групата в САЩ с ARCH ENEMY и FIREWIND.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CHALGOMRAZECA 5.05.2008 16:40:44 отговори + 0 0
Беше много зле тоя! Точно заради него не харесах дебюта Bleed The Fifth. Сега мога да чуя бъдещия наследник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.05.2008 18:08:14 отговори + 0 0
много добър вокалист,евала на момчето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 30.04.2008 19:22:22 отговори + 0 0
Е.. кво, изгонили аса го защото веднъж се е направил на кифла ли? Тъпо.. доста яко си звучаха с него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 30.04.2008 19:07:49 отговори + 0 0
това ме изненада. бяха доста добре заедно с него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Icumblood 30.04.2008 12:14:31 отговори + 0 0
Е диарията не е малка причина особено ако не ти работи както трябва микрофона и трябва да се напъваш за да те чуват)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".