Dizzy Reed: "Ако новият албум на GUNS N' ROSES още не е готов, то ще е готов съвсем скоро"

11 юли 2014, 21:50 ч. 270 / 2 3
пред./следв.

   Мистерията около новия албум на GUNS N' ROSES се заплита още повече и то от изказванията на един и същи човек - клавириста Dizzy Reed. Пред Billboard.com музикантът твърди, че групата ще си вземе почивка и няма да прави нищо до края на годината. Сега пред "Rolling Stone" Reed твърди: "Ако новият албум още не е готов, то ще е готов съвсем скоро." Клавиристът допълва, че групата има много готови песни, записани докато са правили албума "Chinese Democracy" (2008) и парчетата ще стигнат не само за продължение на предишната им творба, а дори за две издания. Reed обаче няма представа кога ще се появи евентуалният албум, а също така кога да се очаква и споменатият от Axl Rose ремикс албум с песните от  "Chinese Democracy".

dizzy-reed

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Don' damn me 13.07.2014 19:51:38 отговори + 0 0
Този път очаквам истински хардрок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 13.07.2014 10:35:16 отговори + 0 0
Тия, заедно с Metallica (на които съм фен до гроб, за съжаление)отдавна са преминали на едно по-високо, може би крайно ниво на развитие в кариерите си --> "Гавра с феновете (ония същите, заради което групи като тях са това, което са днес)"... Не виждам по какъв друг начин може да се опише отношението им към собствената им музика в момента... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

^_^ 12.07.2014 13:12:51 отговори + 0 0
може би до 50 години има време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".