Днес излиза новият албум на CHILDREN OF BODOM, гледайте лирик-видеото "Hecate

8 мар 2019, 17:07 ч. 851 / 7 5
пред./следв.

  Днес, 8 март, е денят, в който финландските метъли CHILDREN OF BODOM издадават новия си, десети студиен албум. Дискът носи името "Hexed" и се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast Records".

  Творбата е продуцирана от Mikko Karmila, работил с групата за създаването на албумите "I Worship Chaos", "Halo of Blood", "Hate Crew Deathroll", "Follow the Reaper" и "Hatebreeder".

  Сега, чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео към песента "Hecate's Nightmare", която е част от албума.

  Напомняме ви, че това лято CHILDREN OF BODOM ще се завърнат у нас. Групата ще свири в рамките на тазгодишното издание фестивала "Hills of Rock", който ще се проведе в Гребен канал, Пловдив (поръчай билет онлайн).

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maxXx 11.03.2019 12:02:34 отговори + 3 0
На първо слушане на не всички песни и аз се изкефих много на парчетата.
Замалко се пренесох в 2003/4г. m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 9.03.2019 09:41:58 отговори + 2 0
Албумът е добър, но не така идеен като Halo of Blood ( за мен това е най-добрия им албум ). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 9.03.2019 13:07:58 + 6 0
Хммм... Разбира се, всеки си има вкус, но досега не съм срещал друг, на когото това е любимият албум на Children of Bodom. Кой знае, може да се видял в него нещо, което ние, останалите, не виждаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 11.03.2019 19:03:28 + 0 0
Без да са ми любимите, предпоследните им два албуми ми харесват повече от двата преди тях. А в настоящия също чувам хубави нещата като от по-доброто старо време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.03.2019 20:40:59 отговори + 11 1
На прима виста - изненадващо силен албум. Определено по-добър от последните няколко, и се доближава до класиките на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".