Днес излиза новият албум на SLIPKNOT "The End, So Far", чуйте го

30 сеп 2022, 05:29 ч. 878 / 7 9
пред./следв.

   Американските метъли SLIPKNOT издават новия си студиен албум "The End, So Far" днес, 30 септември, чрез "Roadrunner Records". От групата неколкократно успокояваха феновете си, че името на творбата не означава, че тя ще е последна за нея, а символизира "край на една ера" в развитието на SLIPKNOT.

   Текущо ви съобщавахме подробности за диска. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн всички 12 песни от него.

   SLIPKNOT осъществиха прекалено дългоочаквания си първи концерт в България на 21 юли в рамките на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив.

 

 

slipknot live

още за:

Slipknot


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rage 3.10.2022 22:00:44 отговори + 2 0
Слушам и на мен ми е нещо слаб този албум спрямо предишните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sic 1.10.2022 16:45:45 отговори + 1 0
Не ми е идеята да хейтя, гледам, че има хора, на които им харесва. Значи може би не е толкова лош, но лично на мен ми се струва слаб. Hive Mind има препратки към класическите неща и наподобява онази енергия, но останалото ми е доста скучно. Живи и здрави, ще си въртя първите 4 и това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the nameless 1.10.2022 12:01:02 отговори + 0 0
На мен пък най-много ми харесва De Sade. Първата ми е най-скучна и ми се доспива като я слушам, слагам я до Pain от предишния като една от най-слабите и скучни песни. Жалко, че няма интрото от клипа на The Dying Song, защото беше много добро и атмосферично. Също така и аутрото от клипа на Yen е добро и е тъпо, че не е част от студийния запис. На мен обикновено не ми пука за интрота, интерлюдии и аутрота, но тези изненадващо ми харесаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 30.09.2022 20:20:38 отговори + 1 2
Не знам какви са ви очакванията, но албумът е приличен. Типичен Slipknot. Откриващото парче е много яко. :-)
Просто, както хиляди други групи, след толкова години няма как да се извади нещо иновативно и чутовно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Sky 30.09.2022 21:59:21 + 2 0
Типичен stone sour бих казал аз. Импотентен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 30.09.2022 12:41:50 отговори + 5 1
Пълен потрес...
Единствено Warranty и H377 ме грабнаха по някакъв начин. Останалото е някаква протяжна, изморена работа.
Не случайно Джим Руут оня ден си позволи да каже, че не е доволен от албума - такова нещо, при все оше неиздаден албум, не бях чувал досега.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Лаптопаджия 30.09.2022 22:46:18 + 1 0
Бих добавил и Hive Mind, но дотам. После си пуснах целия Iowa и те така... Може би избързаха да приключат вече с Roadrunner и думите на Jim сочат точно натам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Sky 1.10.2022 12:19:07 + 1 0
Нищо тяхно, издадено след това, не може да се сравни с Iowa Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 30.09.2022 11:02:16 отговори + 8 3
Албумът е слаб, според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".