Вижте лирик-видео към първия сингъл от дебютния албум на GODS OF ANCIENT "Vetus Supere!"

30 сеп 2022, 05:41 ч. 488 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Днес, на 30 септември 2022 г., българската Death/Doom metal банда Gods of Ancient представя първи сингъл и лирик видео от техния дебютен албум, който можем да очакваме зимата. Парчето се казва "Vetus Supere!", а ето и коментарът от страна на групата:

"Тази песен е олицетворение на стоическата природа на Човека.

Вдъхновена от картината на Албрехт Дюрер "Рицарят, Смъртта и Дяволът", тя символизира човек, способен да приеме всякакви трудности и злини, дори неизбежната си смърт, благодарение на силната си вяра и дух, както и на връзката си с Царството на Древните - тъй като те му даряват безмерна сила по време на неговата мисия.

"Vetus Supere!" е представителна за идеята и историята на дебютния ни албум - да се научим да живеем, страдаме, борим, растем и възнесем, затова и я избрахме за първи сингъл. Древните са всесилни."

Състав:

Даниел "Zixxth" Динев - вокали, бас, лирики
Марио "Marcus" Николов - китари
Антон "Torden" Андонов - китари
Тервел "Trivelius" Дунчев - ударни

Записът, миксът и мастерингът е дело на Иво Иванов (Mrdr Sound Studio), а за обложката са отговорни Илиан Атанасов и Румяна Заркова. Лирик видео - Иво Кальонски.

"Vetus Supere!" в може да бъде открит в основните стрийминг платформи, а по-долу можете да видите лирик видеото:

 

 

gods of ancient

още за:

Gods Of Ancient


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".