Днес излиза новият албум на THERION, вижте видеото "Tuonela" с гост Marco Hietala

22 яну 2021, 13:19 ч. 905 / 9 6
пред./следв.

   Както знаете, шведските симфометъл пионери THERION издават новия си, 17-и студиен албум, озаглавен "Leviathan", днес, 22 януари, чрез "Nuclear Blast". Творбата се предлага в различни формати и варианти, вкл. CD, винил и специални издания в ограничен тираж.

   По повод премиерата групата представя и официален видеоклип към една от песните в диска. Може да го гледате онлайн чрез плейъра по-долу. Композицията се казва "Tuonela", специален гост-вокалист в нея е бившият басист на NIGHTWISH Marco Hietala.

 

още за:

TherionMarco Hietala


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 22.01.2021 16:06:41 отговори + 8 0
Tuonela беше хубав албум на Amorphis. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 22.01.2021 20:03:31 + 0 0
Любимият ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Металист 22.01.2021 15:34:06 отговори + 7 5
Тъкмо го слушам в Apple Music (защото само ***************** ползват безплатния бъкан с реклами Spotify). На първо слушане не съм впечатлен, не мога да кажа, че има нови идеи, оригинални хрумвания, макар че има известно разнообразие в композициите. Явно изтупват стари чанти. Което за някои е ок, някои фенове предвидимостта ги кефи и мразят експериментите (справка АЦЕ/ДЕЦЕ, на които всички албуми са като една капка вода). А вие да ми цунете ръката за безплатното ревю на Leviathan, което ви правя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 22.01.2021 15:51:01 + 6 2
Ти па като си толко отворен не знаеш ли, че Спотифай има и Премиум акаунти, които не са безплатни. Айде сега да ме цунеш отзад за дето те открехнах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 22.01.2021 16:46:36 + 4 0
Аз пък го слушам в Tidal, защото не ми е дошъл producers edition-а (толкова отявлен фен съм, че нямаше как да не го поръчам физически). Харесват ми много като експериментират повече и затова много харесвам и Gothic Kabbalah и Sitra Ahra и Les Fleurs du Mal и Beloved Antichrist. Този албум наистина няма експерименти, но те отдавна си казаха, че този път ще е така ... т.е. достатъчно добър албум, без да има шанс да ми стане любим. Все пак на второ и трето слушане мнението ми става по-положително. Примерно Tuonela въобще не ме впечатли на първо слушане, на второ и трето я харесвам доста повече. Те вече обявиха между другото, че ще има Leviathan II който ще е по-мрачен през 2022 и много по-експериментален Leviathan III през 2023 и тези два следващи албума вече са с готови песни и текат записите на втората част. Мисля че този третият ще е по-добър от едно и две. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 22.01.2021 18:42:44 + 0 0
Раптор, а Tidal само ***************** ли го ползват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".