Днес излиза новият албум на XANDRIA с български оркестър и хор, чуйте го

3 фев 2023, 07:01 ч. 994 / 6 12
пред./следв.

   Реформираните германски симфометъли XANDRIA издават новия си студиен албум "The Wonders Still Awaiting" днес, 3 февруари, чрез "Napalm Records". Дискът е първи за групата с вокалистката Ambre Vourvahis, като в записите участват "Sofia Session Orchestra & Choir", както и Детският хор при БНР.

   Бандата пусна предварително няколко сингъла/видеа от творбата. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн всички композиции от диска:

 

xandria 2022



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 5.02.2023 12:29:00 отговори + 2 2
Нищо особено - мелодии и текстове, които биха могли да бъдат заменени с други. На моменти страшно много ми напомняха на Найтуиш или Уидин. Иначе новата певица по-скоро ми звучи като новата певица на Дилейн Относно оркестъра и хора - наистина са се постарали да придадат чувство на мелодиите и да ги накарат да звучат по-жизнено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ХХХ 4.02.2023 18:48:23 отговори + 1 1
Много добър албум! Май ми дойде малко дълъг, но не се оплаквам. Никога не съм била фен на групата, но мелодиите в този албум много ми харесаха и въпреки че някои песни не ме грабнаха, финалната беше наистина интересна, както и баладичната "Scars" и синглите. Приятно ме изненадаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 4.02.2023 13:52:56 отговори + 7 4
Значи според мен Nightwish последните 2 албума са тотално изплискали водата...супер изчерпани композиции без никакво чувство и драматизъм в тях. А Флоор си пее всяка песен в почти един и същи начин и даже заспивам. Не знам, явно при мен така действа. На вас щом ви действа по друг начин евала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 4.02.2023 03:46:34 отговори + 7 0
Пуснах си го. И чух към 9-10 от песните. Не че е лош, но нито една не ме грабна и не си казах, че искам да я слушам много пъти.

Тази приказка - че били по-добри от Nightwish, Epica, Within Temptation няма как да мине
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 4.02.2023 01:05:31 отговори + 1 9
Амбре пее в няколко стила - ръмжи, паур метъл писъци, опера, поп в няколко нюанса. На Флоор гласа й е плосък като floor (под). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


StratoBOB 4.02.2023 07:35:21 + 5 1
Ти сериозно ли мислиш това за Floor ? Я провери кое видео в YouTube има най-много реакшън видеа? Човек, Floor не просто пее. С гласа си тя пресъздава ЕМОЦИЯ. Никоя от младите надежди все още не може да се доближи до това, което прави. На Амбре и примерно новото момиче в Delain ще им трябват години за да достигнат нивото й. Не ги подценявам. Имат страхотен потенциал, но още не са натрупали този опит, който има Янсен.
За сега просто ще се радвам на разнообразието , което внесоха Ксандрия и определено съм любопитен как ще надградят това, което постигат с този албум. За мен най-добрият в кариерата им.

А по-късно този месец ще видим и Delain. И тяхната нова млада надежда вдъхва доверие за един по-добър и интересен албум.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vesyo 3.02.2023 21:55:28 отговори + 1 4
Музиката е добре! За съжаление, новата вокалистка е с класи по-зле от старите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 3.02.2023 15:53:40 отговори + 5 0
Ще взема да го чуя и аз. Ама утре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ddd 3.02.2023 11:32:01 отговори + 5 7
Евала. Тези сгазиха найтуиш , епика и темпейшън. Туриха ги в малкия си джоб. Такова нещо не бях чувал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.02.2023 18:29:10 + 4 1
Тъкмо да се заям и да те питам не си им слушал предишните албуми, и викам я първо да си го пусна все пак... Този албум наистина е необикновено добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 3.02.2023 19:00:07 + 5 2
Албумът наистина е огромна изненада. Но класата на Nightwish е НЕДОСТЕЖИМА. Ще минат поне 10 години за да почне Амбре да пее като Флоор. А да имаш оркестрация в албум е едно. Да композираш това още докато измисляш песента , както права Туомас, е съвсем друго.

Иначе дано Ксандрия се задържи с този си състав. Определено станаха доста по-интересни. От снощи само този албум въртя и му се радвам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 3.02.2023 19:03:10 + 6 0
*недостИжима , моля да бъда извинен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".