DOKKEN ще издадат нов албум през септември

26 юни 2023, 07:52 ч. 515 / 10 3
пред./следв.

   Американската хард рок/хеви/глем метъл банда DOKKEN съобщи, че ще издаде дългоочаквания си нов студиен албум през септември. Творбата ще носи заглавието "Heaven Comes Down".

   Музикантите току-що са завършили снимките за видеоклипа към първия сингъл от творбата с режисьора Chris Eyre. Предстои да бъдат разпространени повече подробности. Името на диска не бива да се бърка с песента "When Heaven Comes Down", която е част от издадения през 1984 г. албум "Tooth And Nail".

 

dokken

още за:

Dokken


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пичо 27.06.2023 11:51:28 отговори + 2 2
Ама кой ще пее ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Редът 26.06.2023 10:12:11 отговори + 0 4
Може би Докън очаква новия албум на Докън с нетърпение. За друг не се сещам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 26.06.2023 17:11:25 + 3 0
Последният албум е много добър. Иронията е излишна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".