Документалният филм за KING CRIMSON излиза на DVD и блурей на 18 ноември

5 ное 2022, 08:44 ч. 429 / 7 0
пред./следв.

   Дългоочакваният мащабен официален документален филм за английските прогресив рок легенди KING CRIMSON на Toby Amies ще бъде издаден на физически носители на 18 ноември.

   Лентата сс заглавие "In the Court of the Crimson King" ще се предлага на двоен блурей/DVD. А на 8 декември ще се появи специална разширена версия на осем диска, чиято визия виждате по-долу. Тя ще включва ранна редакция оригиналния филм, концерт за 50-годишнината на групата, книжка от 48 страници и др., както и четири компактдиска с много песни, неиздавани преди на CD.

 

in -the court of the crimson king documentary

king crimson

още за:

King Crimson


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".