Don Airey с покана към феновете за концерта в Пловдив на 29 август

18 авг 2023, 14:11 ч. 426 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Don Airey от DEEP PURPLE с призив преди концерта в Пловдив: „За нищо на света не го пропускайте!”

Дон Еъри и музикантите от супергрупата, с която идва в Пловдив на 29 август, излязоха със специално видео за българските фенове. „Ще свирим най-доброто от WHITESNAKE, Gary Moore, RAINBOW, JUDAS PRIEST… Дори може да направим и няколко парчета на DEEP PURPLE”, шеговито подхвърля легендата Еъри, който вече над 20 години е неизменно в състава на Пърпъл. „Здравей, Пловдив! Здравей, България! Чакаме с нетърпение да посвирим рок на хълма! Ще бъде велика вечер!”, допълват музикантите от DON AIREY ALLSTARS. Чуйте какво споделят още вокалистът Карл Сентънс от NAZARETH, Крис Чайлдс, бас (THUNDER), китаристът Кайтнер Зи Дока и барабанистът Бернхард Велц.

„Приятели, елате да ни видите! Ще бъде фантастична вечер! Ще има рок и голям купон!, надъхва вокалистът Карл Сентънс.

Концертът Don Airey Allstars Night е след броени дни – на 29 август, вторник, на сцената на Летния театър в Пловдив.

„Няма по-добър завършек на лятото!”, „Задължително съм там!”, „Няма как да пропусна!”, „Дон е огромен музикант”, „Класа е! Дума няма…”, споделят в коментари фенове на събитието.

Самият Дон Еъри, бил част от най-великите групи в хард рока и метъла, загатва и какво да очаква публиката от концерта на „Бунарджика”: „Ще свирим най-доброто от WHITESNAKE, Gary Moore, RAINBOW, JUDAS PRIEST…”, казва легендарния кийбордист. В сета са включени и парчета на Ozzy Osbourne, с когото Еъри прави албуми като Blizzard Of Ozz и „Bark At The Moon”. „Дори може да направим и няколко парчета на DEEP PURPLE”, подмята с типичен английски хумор Дон Еъри.

„Така че - заповядайте и се забавлявайте! Вторник, 29 август в Летен театър, Пловдив. Be there or be square!”, завършва рок легендата.

Концертът Don Airey Allstars Night е с начален час 20:00. Вратите се отварят в 19:00.

Билети:
- мрежата на Eventim: https://www.eventim.bg/bg/bileti/don-airey-allstars-night-plovdiv-leten-teatr-614356/event.html
- и през Grabo: https://grabo.bg/rok-kontzert-0w3sn8z

 

don airey



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".