Doogie White работи по самостоятелен албум

29 фев 2008, 08:00 ч. 136 / 2 1
пред./следв.
Вокалистът Doogie White (екс-Yngwie Malmsteen, екс-RAINBOW, CORNERSTONE и др.) съобщава, че работи по материала за първия си самостоятелен албум. Докато Ronnie James Dio е с HEAVEN AND HELL, Doogie си сътрудничи с китариста Craig Goldy, с когато има написани пет парчета. Останалите песни са създадени с помощта на Paul Logue от EDEN'S CURSE, като общият брой на композициите е 16. Всъщност, по предстоящата творба се работи още от есента на 2007 г., като ударните партии са вече записани. В албума ще участва и следните музиканти: Pontus Norgren (TALISMAN, GREAT KING RAT), Rudy Sarzo (QUIET RIOT, DIO, OZZY OSBOURNE), Neil Murray (BLACK SABBATH, WHITESNAKE), Greg Smith, Patrik Johansson (YNGWIE MALMSTEEN), Derek Sherinian (DREAM THEATER, YNGWIE MALMSTEEN) и Walter Giardino (RATA BLANCA).
   Doogie White разкрива и че се е свързал с Ritchie Blackmore, за да го покани да гостува в някои песни и дори, евентуално, да реализират част от идеите си за неосъществения нов албум на RAINBOW след "Stranger In Us All".

   Що се отнася до възможното гостуване на Doogie White в България, засега няма промяна спрямо положението, за което ви съобщихме тук.

още за:

Doogie White


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


blеedy 29.02.2008 14:25:42 отговори + 0 0
Ричи, кажи "да", кажи "да", кажи "да"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".