Оригиналният състав на KILLING JOKE се събира за албум и турне

29 фев 2008, 11:12 ч. 90 / 2 2
пред./следв.
След редица промени в състава през годините, най-сетне оригиналните членове на пост-пънк кръстниците KILLING JOKE се събират за нов албум и световно турне за пръв път от 25 години насам. Барабанистът Paul Ferguson ще свири с бившите си колеги за пръв път от 1987 г, а басистът Martin 'Youth' Glover се завръща след 15-годишно отсъствие. По време на турнето KILLING JOKE ще изнасят по два концерта на повечето места, като през първата вечер групата ще свири целите си първи два албума (едноименният дебют и "What's This…For"), а на втората - "Pandemonium" от 1994-а, плюс сингли от 79-а и 80-а година. Засега са насрочени шоута през септември и октомври в Япония, Испания, Италия, Германия, Франция, Белгия, Великобритания и др. държави. Скоро ще бъде обявена и дата за издаване на нов албум.

още за:

Killing Joke


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


streetcleaner 29.02.2008 18:37:08 отговори + 0 0
Aман от reunion-и! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kotodo 29.02.2008 12:04:59 отговори + 0 0
KJ са страхотни въпреки че нямат много фенове в България. Дано да ги видим скоро и при нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".