Doogie White завършва работата по соло албума си

13 сеп 2009, 17:13 ч. 145 / 1 3
пред./следв.
Известният британски певец Doogie White (екс-YNGWIE MALMSTEEN, екс-RAINBOW, CORNERSTONE, TANK) съобщава, че полага финалните щрихи по предстоящия си самостоятелен албум. Част от клавирните партии в творбата са изсвирени от Tony Carey (екс-RAINBOW) и Derek Sherinian (екс-DREAM THEATER) и когато Pontus Norgren (китарист на HAMMERFALL, THE POODLES, TALISMAN, GREAT KING RAT) се завърне от турнето на OPETH, където е в ролята на озвучител, ще бъде извършено и финалното смесване на материала.

   Преди по-малко от две седмици - на 1 септември Doogie White гостува в България, заедно с Jon Lord, откривайки Есенния салон на културата в Пловдив, участвайки в един незабравим концерт в Античния театър (репортаж, снимки).


Doogie White в Амфитеатъра в Пловдив - две недостижими мечти за някои български псевдо-промоутъри от близкото минало

още за:

Doogie White


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SARNETKOV 14.09.2009 20:34:42 отговори + 0 0
ЗА КЛАСИЦИТЕ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2009 18:14:01 отговори + 0 0
Тоя Понтус къде ли не се навря вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 13.09.2009 17:49:37 отговори + 0 0
Дуги Уайт е сред вокалните ми любимци! Чакам с нетърпение новата му творба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".