DORO с още един концертен видеоклип - "Earthshaker Rock"

17 юни 2016, 20:27 ч. 587 / 5 1
пред./следв.

   През 2013 и 2014 г. германската "Метъл кралица" Doro Pesch отбеляза сценичния си 30-и юбилей с мащабно световно турне. То включваше и три специални концерта в родината ѝ. На 24 юни на CD/DVD/блурей ще излезе "Strong And Proud - 30 Years Of Rock And Metal". По-долу може да гледате поредния лайв видеоклип от изданието, който е към песента "Earthshaker Rock"

 

 

doro-strong-and-proud

още за:

Doro


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Крайчовски 18.06.2016 09:08:57 отговори + 3 0
Доро ще бъде специален гост за празника на Самоков. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".