GOJIRA пускат за слушане онлайн целия си нов албум

17 юни 2016, 20:11 ч. 681 / 5 7
пред./следв.

   Френските метъли GOJIRA издават новия си студиен албум, "Magma", днес, 17 юни, чрез "Roadrunner Records". По-долу може да слушате онлайн цялата творба.

 

 

gojira-2016-magma

още за:

Gojira


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


12321341 19.06.2016 17:26:41 отговори + 2 2
Абсолютно подкрепям хората преди мен - това е най-слабият албум на Gojira! Личи си че са се изчерпали - само 10 песни в този албум, като поне 30% от албума са някакви инструментали. Прекалено пластмасов звук, много "импотентно" звучи всичко, както се изказаха вече. Няма хъс в музиката, всичко звучи толкова семпло и елементарно, звукът е под всякаква критика, чистите вокали идват в повече. Дори няма хубави песни, има само силни моменти в някои песни, но са абсолютно заличени от посредствените продължения в тях. Много жалко, това беше една от най-обещаващите групи, аз лично очаквах албума на годината от тях, но уви разочарованието е голямо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 20.06.2016 01:53:29 + 0 0
имам чувството, че този албум е написан набързо (в паузите м/у концертите и другите им ангажименти), за да изпълни договорни отношения.. а може би целта им е да станат по-комерсиални и затова получаваме и такива беззъби нови песни, но не мисля, че са се изчерпали... нищо - тази година се очаква да излязат нови неща на meshuggah, ulcerate и neurosis, така че новата gojira да си я слуша който иска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 20.06.2016 18:28:52 + 0 0
Според мен всичко се дължи на договора с Roadrunner records. От години знам,че там насилват бандите да записват неща, които ще бъдат комерсиални, а не оригинални. Sepultura разказваха, как постоянно " ги състезавали " със Soulfly и т.н.. А си представям сега що за лейбъл са, при положение, че само името е старото, а всички останали там са хора на Warner. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 18.06.2016 20:07:38 отговори + 0 0
Значи само в списанията и специализираните сайтове си мислят, че това е невероятен албум....определено, мъката е голяма докато стигна до края, още повече, че и песните са малко, а една е кратък инструментал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 18.06.2016 19:51:42 отговори + 3 0
въпреки хубавите моменти тук и там, този албум е направо импотентен на фона на предните им записи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 17.06.2016 22:53:43 отговори + 4 0
Като цяло малко по-приемлив от последните два . Само да не бяха тези Soulfly/късен In Flames влияния . На моменти сякаш започва да се случва нещо интересно , но твърде недостатъчно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОГМ 18.06.2016 10:59:26 + 5 0
Една Силвера пролет не прави, уви... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".