DOWN 'N' OUTZ ще издадат третия си албум през октомври, чуйте заглавната песен

16 авг 2019, 07:39 ч. 253 / 6 0
пред./следв.

   Страничният проект на фронтмена на DEF LEPPARD Joe Elliott - DOWN 'N' OUTZ - ще издаде третия си албум, озаглавен "This Is How We Roll", на 11 октомври чрез "UMC".

   За разлика от предишните дискове на формацията, в този ще има само един кавър. Останалите 11 композиции са авторски и композирани от Elliott. Чрез плейъра по-долу може да чуете заглавното парче.

   Продуценти са певецът и Ronan McHugh. Съставът на бандата се допълва от китариста Paul Guerin (THE QUIREBOYS), Guy Griffin (китара) и Keith Weir (клавишни), плюс Share Ross (бас; VIXEN) и Phil Martini (ударни; WAYWARD SONS). Траклистът е както следва:

01. Another Man's War
02. This Is How We Roll
03. Goodnight Mr. Jones
04. Creatures
05. Last Man Standing
06. Music Box
07. Boys Don't Cry
08. Walking To Babylon
09. Let It Shine
10. Music Box Reprise/Griff's Lament
11. White Punks On Dope
12. The Destruction Of Hideous Objects Part 3

 

 

още за:

Down 'n' Outz


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".