Още едно ново видео от DOWN 'N' OUTZ на Joe Elliott - "Sea Diver"

15 дек 2014, 07:29 ч. 218 / 4 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на страничния проект на фронтмена на DEF LEPPARD Joe Elliott - DOWN 'N' OUTZ. Той е към песента "Sea Diver" от издадения през април тази година албум "The Further Adventures Of…". По-рано бяха пуснати клипове към парчетата от творбата "One Of The Boys" и "Rock And Roll Queen".

 

down-n-outz-the-further-adventures-of



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ohoboho 15.12.2014 22:52:08 отговори + 0 0
От вчера не спирам да слушам албума на Def Leppard "High 'n' Dry" ... какви времена (бяха) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фан 15.12.2014 08:58:53 отговори + 3 0
По-лошо е да те подведат, че е някой от Деф Лепард, а то се окаже Даун отколкото да си мислиш, че е Даун пък се окаже Деф Лепард. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vehsot 15.12.2014 07:43:49 отговори + 0 0
DOWN друг път. Подвеждащо заглавие на статията в Facebook. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".