"Дръм енд бейс мелачки и сайтранс" на концерта на R.O.B.T.F. тази събота

25 сеп 2019, 13:49 ч. 1039 / 2 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени дни остават до концерта на завръщането R.O.B.T.F.

Силни дръм енд бейс вибрации са обладали репетиционната и любимите Eco Teleporter-звуци добиват все по-живи и оглушителни честоти.

Въпреки че групата не беше активна повече от седем години, с изключение на краткото събиране през 2017-а, по случай феста "В памет на Църо", интересът и обичта на феновете към нея остават все така силни.

Затова когато в началото на годината лейбълът Goa Galaxy излезе с идеята да домакинства такова събитие през есента, тя беше веднага приета от действащите членове на R.o.b.t.F, въпреки перманентната им заетост с други проекти.
При новината за активизирането, към групата цяло лято валяха предложения за участия на фестивали и концерти, но те отклониха всичките, макар и не без съжаление, с намерението да излязат напълно подготвени, чак на това специално шоу.
Така в събота, 28 септември, на сцената в Mixtape 5 отново застават един до друг Здравко "ZZ" Минев – клавири и програминг; Добрин Филипов "Малкия" – китари и Димитър Василев "Нуфри" – вокал. Столчето на непрежалимия Църо достойно заема Петър Александров "Пепсъна". Те са подготвили нови версии на най-обичаните парчета на R.o.b.t.F като: Green Level, Groovybonecrusher, Aerostar, One and Only и мн. др. Ще има и чисто ново парче, което е станало толкова яко, че по всичко личи, че няма да е последно за групата.

В допълнение, по щастливо стечение на обстоятелствата, преди няколко месеца от Щатите се завърна и вторият вокал, Огнян Драндийски "O.J.", с който проектът действа от 2007-а до 2012 г. и той също ще се включи с две парчета, за да бъде реюниънът пълен.

Идеята зад това събитие е да хвърли мост между поколенията и стиловете, на различни разклонения в електронната музика. Ето защо, след дръм-енд-бейз мелачката, поднесена от R.o.b.t.F със силна фънк и рок вибрация, в техния неповторим фюжън маниер, във втората, парти част на вечерта зад пулта последователно ще се сменят четирима ди-джеи, с разнообразни сетове в психеделичния транс, които ще забавляват маниаците чак до сутринта.

Програма на събитието:
22:00 – Отваряне на вратите
22:30 – R.o.b.t.F
00:00 – Psytrance парти: OGO, GOADelic, Slimec, Mysticophonia

 

още за:

R.o.b.t.f.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".