Вижте лайв видеото на SLAYER "Repentless" от предстоящото DVD/концертен филм на групата

25 сеп 2019, 17:35 ч. 1166 / 9 5
пред./следв.

   Американските траш метъл титани SLAYER, които посетиха България през юли като част от прощалното си турне, ще издадат нов концертен албум и филм на 8 ноември чрез "Nuclear Blast Records". Дискът ще носи името "The Repentless Killogy (Live at the Forum in Inglewood, CA)" и ще включва материал, записан през август 2017 г. в Ингълуд, Калифорния. Заглавието ще се предлага на аудио CD, както и DVD/блурей.

   По-долу може да гледате онлайн официалното лайв видео от изданието към песента "Repentless".

 

 

още за:

Slayer


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 26.09.2019 08:03:27 отговори + 1 0
Мелачка! Само ми липсват огньовете на тази песен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 25.09.2019 19:05:29 отговори + 2 1
Постнах първия си коментар и се сетих, че може би трябва да уточня, че ако трябва да съм 100 процента честен, Пърпъл в момента не са в най-блестящата си форма (поради ред причини). Така че, може би за тях определението "машини" не е много точно (поне не и в този състав- виж ако бяха с Блекмор и Лорд, тогава вече би било напълно оправдано сравнение )... Айде, да кажем, че в момента Пърпъл са изключителни професионалисти и си остават "законодатели" на стила, който сами създадоха- хард-рок смесен с прогресив ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 26.09.2019 10:31:20 + 3 0
Хайде с стига с тия изтъркани клишета '' Блекмор и Лорд бла бла''....Няма група, която да е свирила повече от 30 години и да запази същия си първоначален състав...тия сантименти по ''доброто старо време'' честно казано ми приличат като спомените за комунизма и ''колко хубаво беше на времето''...групите са развиват и в момента Пърпъл са в абсолютно перфектен състав, залата със сигурност ще е пълна ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 25.09.2019 18:56:16 отговори + 5 0
Супер!!! Страхотно видео! И препълнената с публика зала- кеф! Напомня ми на препълнената с публика "Арена Армеец" на концерта на Пърпъл преди две години (а се надявам да бъде също така препълнена и на предстоящия концерт през декември )... Направих аналога между двете групи освен заради публиката, и за друго- и Слейър, и Пърпъл в стила, в който свирят са машини ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 25.09.2019 18:46:43 отговори + 7 0
Фен, не-фен, сърцето ти изскача на тва видео. Метълът си е метъл! m/ ()_() m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".