DREAM THEATER преиздават каталога на "Ytsejam Records"

6 май 2021, 09:05 ч. 465 / 8 0
пред./следв.

   Американските прогресив рок легенди DREAM THEATER и настоящият им издател "InsideOut Music" обявиха издаването на колекцията "Lost Not Forgotten Archives".

   Тя ще включва целия каталог на лейбъла на квинтета "Ytsejam Records", плюс някои съвсем нови допълнения. Чрез компанията бандата от години издава бутлези, демо, репетиционни и други неофициални записи за колекционери. Както вероятно знаете, първото име на "Театралите" е MAJESTY, "Ytsejam" е думата, обърната наобратно.

   В миналото за лейбъла се грижеше бившият барабанист на DREAM THEATER Mike Portnoy. След напускането му тази роля е поета от вокалиста James LaBrie.

 

dream theater



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".