Още една бивша приятелка на Marilyn Manson проговори за ужасите, които е преживяла с него

6 май 2021, 09:35 ч. 1474 / 8 6
пред./следв.

   Актрисата и модел Ашли Морган Смитлайн е поредната бивша приятелка на американската шок-рок звезда Marilyn Manson, която публично обвинява музиканта в домашно насилие, малтретиране, тормоз и др., описвайки преживяванията по време на връзката си с него.

   Пред списание "People" Ашли подробно свидетелства за редица ужасни случки по време на двегодишната им връзка. Подобно на Есме Бианко, която вече заведе дело срещу Manson, Смитлайн, която има еврейски произход, казва че музикантът ѝ е нанасял рани с нож, на който има изобразена свастика, изнасилвал я е, както и че я е заключвал в стъклена клетка, която е наричал "стаята за лоши момичета", когато го е ядосвала. Ашли твърди, че още има белег на тялото си от преживяванията с Manson. "Спасих се от чудовище", коментира тя.

   Първа за "тъмната страна" на шок-рокера проговори бившата му годеница Евън Рейчъл Уд. След това към нея се присъединиха още няколко екс-приятелки на певеца - Роуз МакгауънБианка АлейнЕсме Бианко и др. Единствено бившата годеница на музиканта Dita Von Teese донякъде го защити, казвайки че нейните преживявания с него не са като описаните от изброените по-горе.

   Manson обаче бе изоставен от дългогодишния си мениджър, лейбъла си и още няколко компании, които работеха с него. Полицията в Лос Анджелис разследва обвиненията, а вече е заведено и първото дело. Адвокатите на музиканта определиха твърденията на Бианко като "доказуемо неверни" и че тя е подала иска след отказ да ѝ бъде платено "нереално високо" обезщетение.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aries 15.02.2022 00:41:12 отговори + 2 1
И вие сте рок медия. По- ви прилича да сте жълт вестник. Преживелите насилие отиват в полицията, не си веят травмите по медиите като да се гордеят с тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 6.05.2021 17:39:32 отговори + 6 4
****** се тия вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 6.05.2021 15:54:44 отговори + 5 4
На какво прилича това?
Ашли Морган Смитлайн, Евън Рейчъл Уд, Роуз Макгауън, Бианка Алейн, Есме Бианко и т. н. правят някакви неща без да питат анти-елек.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 6.05.2021 15:32:25 отговори + 10 10
Като искате да сте известни,ще търпите.Пък и не е като да не сте му гледали клиповете и да сте му слушали музиката му.Сега се сетили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.05.2021 23:46:54 + 6 1
ВТФ мен? Язе като от време на време - като хоби, нали - планирам ужасяващи убийства и после пиша криминални разкази, какво, убиец ли съм?

Егати глупостите, честно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aries 15.02.2022 00:44:03 + 2 1
А и ти като чалгарските кифли - чул, лапнал и разнася. Музиката си е музика, малко грим и псуване на правителството не прави човека убиец и изнасилвач. Ако въобще имаше мозък в тая глава да мислиш и познаваше поне малко работата му, щеше сам да се сетиш. Идва ли ти на акъла колко пари ще изкара малката фуста от тия обвинения? Или защо ходи разгърдена до пъпа пред медиите, но в съда е с подрязана коса и пуловера на баща си? Я си използвай сивото по предназначение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".