DREAM THEATER ще издадат DVD/блурей комплект "Breaking The Fourth Wall"

21 авг 2014, 19:59 ч. 252 / 2 3
пред./следв.

   Прогресив метъл гигантите DREAM THEATER ще издадат "Breaking The Fourth Wall (Live From The Boston Opera House)" - лайв DVD/блурей комплект със запис на концерта в "Boston Opera House" от 25 март 2014 г. Продуцент е китаристът на групата John Petrucci, запис и режисура - Pierre и Francois Lamoureux, миксиране и обработка - Richard Chycki. Като гост-участници се изявяват оркестърът и хорът на Музикален колеж "Бъркли".

   "Breaking The Fourth Wall (Live From The Boston Opera House)" ще се появи на пазара на 30 септември чрез "Roadrunner Records". Сега може да гледате премиерния лайв-видеоклип на песента "The Looking Glass" и да видите обложката на предстоящето издание.

   DREAM THEATER са гостували три пъти в България - за последно съвсем скоро - на 29 юни тази година.


dream-theater-breaking-dvd-cover

още за:

Dream Theater


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дидо 23.08.2014 07:40:06 отговори + 0 0
Кузман направо "разцепи " хахах! Рожба на природна гавра, ако мога да съдя от написаното :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 22.08.2014 11:42:09 отговори + 0 0
Музикантите перфектни, ама музиката /специално това парче/, все едно слушам Диана Експрес. Сега очаквам феновете на прогресива да ме разкъсат, за това пояснявам - слушам траш, дет и хардкор. Това ми е много лъскаво, изкуствено, комерсиално и някак не-метъл. Това е метъл-поп ако мога така да се изразя. Сори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Портной 21.08.2014 22:07:17 отговори + 0 0
Закривай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".