Вижте обложката на "At War With Reality" - новия албум на AT THE GATES

21 авг 2014, 18:50 ч. 173 / 2 1
пред./следв.

   AT THE GATES съобщават, че са приключили записите, миксирането и мастерирането на очаквания с интерес нов албум на групата, първи за настоящия й състав от 1995 г. насам. Дискът със заглавие "At War With Reality" ще излезе на 27 октомври чрез "Century Media Records". Някои от песните включени в него са: "Death And The Labyrinth", "The Circular Ruins", "The Conspiracy Of The Blind", "Order From Chaos", "Eater Of Gods" и "Upon Pillars Of Dust". По-долу може да видите обложката на предстоящия албум, дело на художника Costin Chioreanu.

   Tomas Lindberg, вокалист/текстописец на групата, коментира тематиката на албума: "Концепцията на "At War With Reality" се базира на литературен жанр, наречен "Магическа реалност". Основната идея на този жанр е, че реалността се променя постоянно и има нужда непрекъснато да се преоткрива и завладява отново. Обложката, създадена от Costin, е перфектната визуална интерпретация за този албум." От своя страна Costin Chioreanu определя обложката като своя "сбъдната мечта".


at-the-gates-2014-at-war-with-reality

още за:

At The Gates


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 21.08.2014 20:39:49 отговори + 0 0
Януари имат концерти в Гърция и Турция, дано се намери някой разумен проумотър да ги покани тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".