Друга бивша годеница на Marilyn Manson подкрепя Евън Рейчъл Уд

3 фев 2021, 16:57 ч. 1381 / 10 7
пред./следв.

   Актрисата Роуз Макгауън, която бе сгодена за Marilyn Manson около две години преди двамата да се разделят през 2001-ва, застана до колежката си Евън Рейчъл Уд, която преди дни обвини музиканта в тормоз и домашно насилие.

   Шок-рокерът отрече, но въпреки че засега обвиненията са само в социалните мрежи, лейбълът му "Loma Vista Recordings" побърза да прекрати отношенията си с Manson и го премахна от каталога си.

   Роуз Макгауън публикува изявление, в което казва, че съжалява всички, които са страдали от тормоза и психическите мъчения, на които ги е подлагал Marilyn Manson. Тя подкрепя Евън Рейчъл Уд и всички останали, които са направили или ще направят публично достояние униженията си. Роуз призовава страничните наблюдатели да не задават постоянния въпрос "Защо чак сега?" на жертвите. Според нея, по този начин се възпират други жертви да разкрият мъченията, на които са подлагани. Макгауън критикува остро и хората, които "прикриват чудовищата". Накрая актрисата призовава "Вдигнете глава и кажете "Стига толкова!"

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 4.02.2021 10:14:29 отговори + 2 2
Съсипаше га от дела....
Къв е извода?
Рано или късно ******* се плаща!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дженди Феминистичев Толера 4.02.2021 07:19:56 отговори + 9 3
То пък оставаше точно тая да не подкрепя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 3.02.2021 21:23:00 отговори + 7 21
Май някой си няма представа какво е sexual harassment. По балканските ширини мачовците си мислят, че всичко им е позволено. В цивилизования свят за такова поведение се носи отговорност! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 3.02.2021 22:05:41 + 16 6
Носи се отговорност за нещо доказано, не за постове у фейса и инстаграма! Влачи си кабелите и стига си се правил на последна инстанция! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 4.02.2021 12:23:28 + 8 1
Професионален носачо на кабели, "sexual harassment" си има съвсем адекватен еквивалент на български, а и Менсън не е обвинен в това, а в домашно насилие. Все има някаква разлика. Нали твърдеше, че си изготвял договори с големи звезди? Защо не я знаеш?

Истината е, че на самия Менсън работата му с доста голяма вероятност не е чиста, предвид факта, че наизлязоха доста обвинения, включително и от негов тогавашен служител, който по онова време не е посмял да се обади, за да не застраши работата си. Само дето нищо от това дори не е стигнало и вероятно няма да стигне до съд, да не говорим пък за присъда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 3.02.2021 20:43:15 отговори + 17 3
И какво, без обвинение, внесено в съд - да не говорим въобще за влязла в сила присъда - някой решава да обвини друг в насилие и бързо-бързо му махат творчеството от списъците?! Все едно го изтриват, заличават. Леко, така, му навреждат на кариерата. Лесна работа.

Отдавна вече не харесвам музиката на Менсън, ама това е прекалено и отвъд.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 3.02.2021 18:54:03 отговори + 29 5
Миличките монахинки невиннички... Сетили се да осребрят палавата си младост след 5-10-20-30 години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".