"Drums vs. DJ" в уникален за България музикален експеримент

27 дек 2010, 08:58 ч. 118 / 2 4
пред./следв.
С атрактивен и уникален за България проект ще стартира музикалната 2011 година. На 4 януари 2011-а барабанистът на BOOZE BROTHERS Георги Дудовски и Недко Дочев, познат като Gnetko, ще превърнат клуб "Faith", София в арена на нетрадиционен музикален експеримент. Двамата ще смесят парчета на известни изпълнители с изпълнение на барабани на живо. Парчетата, които са интересна комбинация от dance, R'n'B и дръм енд бейс ще бъдат миксирани на място. "Имаме идея да правим подобно парти всяка година и ще се постараем да сме достатъчно различни и интересни за хората всеки път, за да могат да се изкефят максимално. Мислим дори да разширим проекта - в някое от следващите издания ще поканим и други гост-музиканти" - твърдят главните действащи лица Георги Дудовски и Недко Дочев. Подобни музикални предизвикателства са изключително популярни навсякъде по света. Барабанистът на MOTLEY CRUE Tommy Lee и в момента прави едни от най-атрактивните шоу експерименти в Лос Анжедлис, именно озвучавайки на живо миксирани от DJ-и парчета.

още за:

Drums Vs. Dj
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кронос 28.12.2010 12:42:26 отговори + 0 0
"Недопустимо е такива новини да се постват тук" - напълно съгласен! А вие "? - 2010-12-27 23:55:24" гълтайте си хапчетата и чхвайте розовия еднорог към суходол! Сайтове за дрогажка музика бол! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив 28.12.2010 12:13:57 отговори + 0 0
Музика е...Наживо е...Има барабани...Свири се от музикант който свири тежка музика...Интересно е и е оригинално...Що да не се поства тук ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 27.12.2010 23:55:24 отговори + 0 0
Ало, рицаря, яхвай коня и към Камелот. Кви са тия изцепки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винни Пух! 27.12.2010 09:11:28 отговори + 0 0
Това е резил за българският метал фен! Недопустимо е такива новини да се постват тук, не са праведни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".