Турнето на гръцката метълкор банда I WANT YOU DEAD ще мине през София

27 дек 2010, 08:48 ч. 90 / 4 4
пред./следв.
На 28 декември (вторник) в клуб "The Box", София ще свири една от най-популярните метълкор банди на гръцката сцена в момента - I WANT YOU DEAD. Групата е смятана за една от големите надежди на европейския хардкор/метълкор изобщо, а датата е част от европейското им турне, което стартира веднага след Коледа в клуб "MAD", Атина и ще продължи още в Македония, Унгария, Германия, Швейцария, Чехия, Италия и Румъния. В София гръцките герои ще забият с две съвсем нови местни групи – F.A.Y.D. (FORGET ABOUT YOUR DREAMS), които свирят олдскул хардкор, повлиян от имена като CRO-MAGS, CONFRONT и др. и SDX, правещи мощен, тежък и бърз хардкор. Това със сигурност е последното най-брутално музикално събитие за 2010 г., което ще започне точно в 20:00 ч., а входът ще бъде 8 лв. По време на шоуто им феновете ще могат ексклузивно да си купят новото им 12" LP, озаглавено "We Are The Legions Of Scums", което е издадено в ограничен тираж от 500 бройки и ще се продава единствено по време на турнето. Предвиден е и стандартния мърчандайз - шапки (3 евро) и тениски (7 евро).

още за:

I Want You Dead
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hyper 27.12.2010 18:24:22 отговори + 0 0
Деткорът мачка! >
Иначе вокалът на тия момчета ми звучи като по-"мъжествена" версия на този от Bring Me The Horizon (няма такива дълги имена, заклевам се...), което може би се харесва на първия Анонимен?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винни Пух! 27.12.2010 13:55:10 отговори + 0 0
Ти луд ли си? Какъв деткор? Ебаси народа честно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.12.2010 13:36:47 отговори + 0 0
а ако започва с дет поне? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.12.2010 11:16:06 отговори + 0 0
Ако нещо завършва на "-кор", не започва ли с "грайнд-" значи е боза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".