DUBIOZA KOLEKTIV коментират във "Фрактура" защо музикалната индустрия се отказа да се бори с пиратството

24 яну 2020, 08:03 ч. 799 / 6 2
пред./следв.

   На 26 януари ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на EVANESCENCE, MY DYING BRIDE, KVELERTAK и THE AMITY AFFLICTION.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат DUBIOZA KOLEKTIV и ще бъде припомнено какви истории разказaха SEPTICFLESH за родните фенове. В интервюто босненската банда споделя защо музикалните тв риалити формати са "проституцията в музиката", кога е свирила пред враждебно настроена публика и защо музикантите често не разбират кога е точният момент, в който да слязат от сцената. Ще бъде излъчен концерт на SODOM и репортаж от немския фестивал "Rockharz".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c BON JOVI, WITHIN TEMPTATION ще правят кавър на Alice Cooper, класическата песен ще бъде нa BIOHAZARD, в "Exotic" ще бъдат представени WEIGHT OF EMPTINESS, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на HELLOWEEN в България през 2011 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на NIGHTWISH, CODE ORANGE, INGLORIOUS, SECONDAY и IMONOLITH също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хмм 24.01.2020 10:19:11 отговори + 3 0
Каква е идеят с тази 10толевка и 10то... каквато е там валутата в Босна? Нещо не схващам..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 25.01.2020 07:52:27 + 5 0
Последвайте Васко Катинчаров във фейсбук - често разказва забавни истории, случили се зад кадър. Тази снимка има предистория, но не е редно да я преразказвам, прочетете я сам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".