DUBIOZA KOLEKTIV на изненадваща визита в София следващата седмица

12 май 2023, 09:17 ч. 687 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

DUBIOZA KOLEKTIV с изненадваща визита в София следващата седмица

Бандата празнува 20 години на сцена с голям концерт и у нас на 5 юли

Ска, пънк, реге, политика, ракия, социални текстове и балкански ритми – това е DUBIOZA KOLEKTIV, която България познава и обича. Малко повече от месец преди големия концерт на ексцентричната босненци у нас на 5 юли, DUBIOZA KOLEKTIV идват в София на кратка планирана промо визита с елементи на изненада.

Празнуване на кръгла годишнина – 20 години откакто са на сцена и актуален албум – Agrikultura, серия от медийни изяви и импровизирана среща с фенове са сред планираните от музикантите от Босна и Херцеговина активности за дните от 19-ти до 21-ви май в столицата. Жълто-черната седморка е като самозахранващо се динамо и трите ѝ дни в България са запълнени с ангажименти.

Шарената шайка гостува в радио Z-Rock за мини концерт на живо в ефир в петък, на 19 май в следобедния блок с водещ Краси Москов, вечерта участва в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по бтв, а веднага след телевизионната си изява, музикантите ще влязат в ролята и на бармани в Строежа в една от най-силните вечери за клуба – петъчната. На другия ден DUBIOZA KOLEKTIV ще се появят в сутрешните тв блокове, а следобедните часове за запазени за срещи с феновете им, случайни късметлии и нищо неподозиращи гости и жители на столицата.

Точна информация за часа и мястото на тези срещи – без подготовка и без предварителни билети, може и да се появи в интернет пространството в дните преди събота, 20 май, затова следете социалните мрежи на бандата, Строежа и Fest Team.
Припомняме, че любимата босненска група на България, DUBIOZA KOLEKTIV, ще направи голям хедлайн концерт на 5 юли 2023 г. на откритата сцена на Aрена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина по покана на Строежа и Fest Team и интензивните ѝ дни в България в края на идната седмица са свързани с неговата промоция. Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV на 5 юли в Арена София са в продажба в мрежата на Ticketstation.Bg.

 

dubioza kolektiv

още за:

Dubioza Kolektiv


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".