И ОБРАТЕН ЕФЕКТ ще свирят на концерта на DUBIOZA KOLEKTIV на 2 август в Созопол

28 май 2024, 14:12 ч. 488 / 34 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

И „Обратен ефект“ се включват към летния концерта на Dubioza Kolektiv заедно с Jaya The Cat и Q-Check на 2 август в Созопол

Истински купон очаква феновете на четирите банди, а промоционалните билети са на привършване

Обратен ефект са четвъртата банда, която се включва в големия летен концерт на Dubioza Kolektiv на 2 август на стадион „Арена Созопол“. На сцената в морския град, преди хелайнерите от Босна и Херцеговина ще стъпят още aмериканско-холадската банда Jaya The Cat и българската Q-Check, която се събира специално за това събитие след цели 11 години.

Обратен ефект също имахa момент на прекъсване и около 3-годишен период на оттегляне от музикалната сцена. За радост на многобройните си фенове бандата отново е активна от края на февруари тази година, а едно от предстоящите им участия е именно на 2 август с Dubioza Kolektiv. Култовите "Моля ви, мадам", "За Марчето", "Карагьоз", "И белите могат да скачат" и други са само част от пъстрото творчество на веселата банда и със сигурност ще звучат на живо в Созопол в разгара на лятото, а доброто настроение и танци пред сцената са гарантирани.

Концертът на Dubioza Kolektiv на 2 август с Обратен ефект, Q-Check и Jaya The Cat се очертава сред най-горещите и весели събития това лято. Билетите за него се продават с пълна сила, като тези на промоционална цена вече са на привършване. Могат да се закупят от системата на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Ticketstation.bg, както и от касите на двете компании.

На 2 август вратите на стадион „Арена Созопол“ ще бъдат отворени в 17.30 ч., а първата група излиза на сцената точно в 18.00 ч., съобщават организаторите от Строежа и препоръчват възможно най-ранното влизане на територията на стадиона.

Веселяците от Dubioza Kolektiv нямат търпение за новата си паметна среща с българската публика, а гостуването им в Созопол ще бъде част от предстоящото им лятно европейско турне, което стартира тази седмица, на 1 юни от Загреб. В момента бандата е обявила близо 30 концерта, част от които са на сцените на големите европейски фестивали.

„Хората обикновено харесват песните, които сами се пишат. Ако погледнем сетлиста за концерт на Dubioza, обикновено 80% в него са песни, които сами са се написали. Но ни отне 20 години, за да научим това“, споделя с усмивка Брано от Dubioza Kolektiv.

Подробности за концерта в Созопол можете да следите във Фейсбук тук. Не пропускайте и ексклузивната среща на четирите весели банди на живо - Jaya The Cat, Q-Check, Обратен ефект и Dubioza Kolektiv, само на 2 август в Созопол.

 

група обратен ефект



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".