DUBIOZA KOLEKTIV се веселиха в София със сливова ракия и флашмоб

22 май 2023, 08:21 ч. 1350 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Строежа и Fest Team представят:

DUBIOZA KOLEKTIV 20 години на сцена

Празненствата започнаха в София със сливова ракия и флаш моб

За три дни София се превърна в център на автентичния балкански дух, миксиран успешно със ска, пънк, реге, танци и ракия лично с DUBIOZA KOLEKTIV, които стартираха празненствата за юбилея си „20 години на сцена“ у нас. Ексцентричните босненци, които се готвят за голям концерт в София на 5 юли в Арена София (Столичен Колодрум) в Борисовата градина, прекараха дълъг уикенд в столицата с поредица от изненади.

Групата фокусира вниманието към себе си в медийното пространство с мини концерт в ефира на Z-Rock и динамично гостуване в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, но безспорно най-вълнуващи за феновете им бяха събитията в града. От типичното щуро балканско warm up парти в Строежа в петък вечер, където членовете на бандата влязоха в ролята на диджеи и бармани в клуба до импровизирания концерт под открито небе в градинката на „Кристал” в събота следобед.
Неочаквани флашмобове и концерти без предупреждение, реклама и билети влизат в репертоара на босненските артисти само в градовете, където любовта на фенове и музиканти е взаимна. Музиката, танците, скарата и ракията бяха кулминацията в съботния следобед в „София, София, мой малък Лондон!“ и столицата се превърна в новата локация на изненадващ флаш моб под кросоувър ритмите на групата. Генерираната колективна енергия зареди центъра на София за поне месец напред –до 5 юли, когато предстои един от най-мащабните концерти на любимите DUBIOZA KOLEKTIV у нас по покана на Строежа и Fest Team.

Билети за събитието на 5 юли на откритата сцена на Арена София (Столичен колодрум) могат да бъдат закупени в мрежата на ticketstation.bg.

Събитието във Фейсбук е тук: https://fb.me/e/29amjwVal.

 

dubioza



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mosher 22.05.2023 13:51:13 отговори + 7 2
Циганийка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".