Дуум метъл легендите PENTAGRAM с нов лейбъл и първи нов албум от 9 години насам

23 May 2024, 07:06 ч. 252 / 18 0
пред./следв.

   "Heavy Psych Sounds Records" обявиха, че са подписали с легендарните дуум метъл пионери PENTAGRAM. Групата ще издаде и първи нов студиен албум от девет години насам чрез новия си лейбъл. Предстои да бъдат разпространени подробности за творбата.

   Фронтменът на бандата Bobby Liebling коментира, че PENTAGRAM са създадени преди 53 години и за това време имат много възходи и падения. И ако всички тези десетелития са им дали нещо, то това е мъдрост. И музикантите знаят, че предстоящият албум е "най-добрият, който някога са композирали".

 

pentagram band

още за:

Pentagram


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".