PENTAGRAM издават нов албум в края на август

15 юни 2015, 23:00 ч. 340 / 4 0
пред./следв.

   Преди няколко месеца дуум метъл ветераните PENTAGRAM преподписаха с лейбъла "Peaceville Records", а сега анонсират издаването на нов албум, наречен "Curious Volume", на 28 август. Дискът е записан с шведския продуцент Mattias Nilsson в студия в Мериленд и Вирджиния. Допълнителна обработка е направена в студио в Тенеси с продуцента, носител на "Грами", Travis Wyrick, работил и по предишния албум на групата. По-долу може да видите траклиста и обложката на предстоящата творба. Артуъркът е дело на художника Richard Schouten.

01. Lay Down And Die
02. The Tempter Push
03. Dead Bury Dead
04. Earth Flight
05. Walk Alone
06. Curious Volume
07. Misunderstood
08. Close The Casket
09. Sufferin'
10. Devil's Playground
11. Because I Made It

 

pentagram-2015-curious-volume

още за:

Pentagram


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".