Два часа рок с "Фрактура" в новогодишната нощ по телевизия "Diema"

28 дек 2020, 07:00 ч. 1337 / 7 5
пред./следв.

   За втора поредна година телевизия "Diema" ще излъчи специално новогодишно издание на рок предаването "Фрактура". Екипът на медията се е доверил на продуцента на шоуто Васко Катинчаров, който е селектирал 20 фестивални изпълнения на едни от най-големите и обичани световни рок банди. Точно 40 минути след полунощ на 1 януари 2021-ва, зрителите на "Diema" ще видят своеобразен двучасов рок спектакъл от емблематични концертни изпълнения на групи от ранга на АC/DC, METALLICA, GUNS N' ROSES, THE ROLLING STONES, AEROSMITH, RAMMSTEIN, BON JOVI, IRON MAIDEN, QUEEN, KISS и други.

   "Благодарен съм на ръководството на телевизия "Diema", което отново ми гласува доверие да направя това новогодишно издание на "Фрактура". Зрителският интерес към миналогодишната програма беше повече от добър, което показа и на двете страни, че можем да продължим да работим в тази посока. Специалното издание на шоуто през тази новогодишна нощ ще бъде изцяло от концертни изпълнения, които носят много положителна енергия и емоции, от които всички имаме нужда в тези трудни времена. С "Diema" си партнираме успешно вече 10 години, като през цялото това време винаги сме показвали уважение и правилно отношение към рок феновете. Наскоро беше подписан нов договор между мен и телевизията, което значи, че "Фрактура" ще продължава да се излъчва в ефира на медията и занапред. Искам да благодаря на всички, които подкрепят предаването по някакъв начин и съм убеден, че когато пандемията свърши един ден, ни предстоят нови вълнуващи концертни изживявания", споделя авторът и продуцент Васко Катинчаров.

   Новогодишното концертно издание на "Фрактура" ще стартира в 00:40 ч. на 1 януари 2021 г. в ефира на телевизия "Diema".

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


оппааа 30.12.2020 13:03:02 отговори + 7 0
Браво ,че те има Васко ,много е трудно да правиш метал предаване в тази гадна чалгаска държавица ...Браво, че държиш фронта толкова време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slipknot 28.12.2020 23:25:19 отговори + 0 1
ще има ли повторение или не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Knot 29.12.2020 21:42:10 + 2 0
След като не е упоменато повторение в анонса горе - очевидно няма да има такова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DrFreeman 28.12.2020 12:29:07 отговори + 7 2
Блечец няма ли да има? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

progressive 28.12.2020 12:31:55 + 18 3
Не, само музика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".