Двата албума на THE DEVIN TOWNSEND PROJECT ще излязат това лято

4 фев 2011, 19:09 ч. 251 / 7 3
пред./следв.
Devin Townsend ще издаде третия и четвърти албум от тетралогията си под марката на THE DEVIN TOWNSEND PROJECT през предстоящото лято. Мастерираният материал ще бъде доставен на издателите на 1 март, така че има вероятност дисковете да излязат и по-рано. Заглавията им са "Deconstruction" и "Ghost", миксирането е поверено на Jens Bogren (OPETH, KATATONIA, PARADISE LOST, BLOODBATH) .


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Logos 5.02.2011 12:43:30 отговори + 0 0
Всъщност хич не му е зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2011 10:13:55 отговори + 0 0
Девинчо съвсем е изплякал в последно време, дано направи нормален албум, че с тия експериментални джангъри вече удари дъното... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 5.02.2011 10:02:15 отговори + 0 0
Крайно време е вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".