Две български банди на фестивала "Mount of Artan" в Сърбия

20 юни 2016, 12:11 ч. 638 / 6 1
пред./следв.

   Две български банди ще свирят на фестивала "Mount Of Artan" в Сърбия тази година. Това са ной рок дуото FEEDBACKER и експерименталният проект TEETH OF DIVINE. Фестивалът ще се проведе на открито между 1 и 3 юли 2016 г. в планината Ртан в източните Сръбски Карпати, на десетина километра от град Больевац. В предишните издания са се включвали и други родни банди като OBSIDIAN SEA и TRYSTH.

   Бандите, които са потвърдили участие тази година са:

TORN FROM EARTH
FEEDBACKER
TOPOGRAPHER
SNOGG
VVVLV
TAUUSK
AUTUMN ACID
TEETH OF DIVINE
DEAD ELEPHANT
FIELDS OF LOCUST

   "Mount of Artan" е DIY-фестивал, който се провежда от 14 години. Историята му датира от 2003 г., първоначално под името "PULJP" ("Punk Live for Ljuba the Punk"), а след това - "Stonerizer". С годините събитието прераства от типичен пънк фест до събитие с много по-голямо стилово разнообразие, като през последните години набляга на стилове като слъдж, дуум, хардкор, грайнд кор, пост метъл, дроун, стоунър и др. Участват интересни и разнородни ъндърграунд и експериментални банди от Балканите, като се предлагат безплатен вход, безплатен къмпинг и безплатна храна. 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


RJD 20.06.2016 12:56:43 отговори + 2 0
Безплатен вход, безплатен къмпинг и безплатна храна.
Баси!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".