И COPROSTASIS се присъединяват към концерта на TOXIC HOLOCAUST

20 юни 2016, 11:52 ч. 880 / 7 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Групата е създадена през 2002 г. в София от дон Коце (G.A.D.), Павката (Gore) и Мечката (TVAR). Стилът е олдскуул дет метъл, a музиката е предимно авторска. Започват с концертната си дейност активно през 2003 г. с участия в София и цялата страна. През 2007 г. Coprostasis записват първия си албум, озаглавен "35 Minutes Of Skull Smash Terror Metal". През 2008 г. бандата подгрява британските траш легенди Onslaught в София. По- късно същата година е и първият лайф зад граница – в Констанца, Румъния. През 2009 г. оригиналният барабанист Мечката (TVAR) е заменен от Божо (GUT). С него е записан вторият албум на Coprostasis – "Dirty Exterminating Arrogant Turbo Holocaust [D.E.A.T.H.]", който излиза на 11 февруари 2011 г. Малко по-късно GUT е заменен на барабаните от Благо (GHOUL). През декември 2011 г. Coprostasis свирят с ветераните Aghatocles в Букурещ, Румъния. През лятото на 2012 г. бандата е подгряваща на концерт в София на една от любимите ѝ групи – Malevolent Creation. През следващата година следват общи изяви с имена като Exhumed и Master в София, организирани от самите момчета от Coprostasis. През октомври 2013 г. групата прави мини турне в Англия заедно с немската група Kadaverficker и французите Pulmunary Fibrosis. Обиколката включва концерти в градовете Лондон, Лийдс и Нюкасъл. В края на 2013 Coprostasis пускат безплатно и в ограничен тираж от 100 бройки диска "Live Coprostyle", официален лайв албум, включващ 15 песни, записани на концерт в София. През 2014 г. групата издава ЕР-то "Смърт Под Формата На Влак". Следва турне със софийската скейт-пънк банда Piranha, озаглавено Deathmatch Tour 2014, в градовете Перник, София, Севлиево, Русе, Варна и Пловдив. В края на 2014 г. участват на мини феста Transilvanian Death Fest в Клуж, Румъния. В началото на 2015 г. Coprostasis започват работа по своя трeти дългосвирещ студиен албум, носещ заглавието "From Danube To Nile We Do It Coprostyle". През пролетта на 2015 г. подгряват на американските трашъри Skeletonwitch в София.

Концертът на Toxic Holocaust, Axecutor и Coprostasis ще се състои на 11 юли в столичния клуб Live & Loud. Билетите са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 20 лв., а в деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кир40 20.06.2016 17:07:29 отговори + 4 0
Копростащина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 20.06.2016 14:51:54 отговори + 5 1
...със система от ракия ще се глезя, с атомна туршия ще си мезя.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".